Welcome
Welcome to decotiimi

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Decotiimiin hakeminen

Jos harkitset rekisteröitymistä, luethan ohjeet ensin!

Decotiimiin hakeminen

Postby marianeiti » Wed Jan 09, 2013 7:03 pm

Haluat mukaan? Lue sitten tämä huolella ja laita meille hakemus.

Mitä sinulta vaaditaan?
Tekemisen intoa ja omaa otetta decoiluun. Luovuutta, uteliaisuutta ja tervettä maalaisjärkeä. Avointa mieltä ja kykyä tajuta, että mielenkiintoinen ja hyvä decoilu ei ole materiaaleista kiinni.

Ja mikä tärkeintä, näytteitä! Me haluamme sinulta kuvia! Kuvia sinun decoistasi ja decoiluistasi. Mitä enemmän, sen parempi, mutta muutamakin on parempi kuin ei mitään. Yhden tai kahden kuvan perusteella emme kuitenkaan voi äänestää.
Kuvien pitää olla netissä esillä jossain sellaisessa paikassa, josta niitä voi käydä katsomassa ilman rekisteröitymistä/sisäänkirjautumista ja plussapisteitä, jos kukaan ei saa kohtausta välkyttävien mainosten takia tai joudu naksuttelemaan kiinni pop-up-mainoksia pokerista pleikkarin kautta ihannelomiin.

Miten?
Laita meille hakemus, jossa on linkki decoihisi netissä ja vapaamuotoinen esittäytyminen kuka olet, suhteestasi decoiluun ja miksi tahdot Decotiimiin. Ilman toimivaa linkkiä kuviin emme käsittele hakemuksia.
Hakemus liitetään äänestyksen yhteyteen ja se näkyy vain sisäänkirjautuneille jäsenille. Äänestää saavat kaikki jäsenemme ja kaikkien ääni merkitsee saman verran.
Äänestys kestää noin viikosta kahteen, joten kärsivällisyyttä. Ilmoitamme tuloksesta mailitse ja jos olet juuri uusin jäsenemme, pyydämme sitten sinua rekisteröitymään foorumille, sitä ennen ei kannata yrittää rekisteröitymistä.

Hakemukset Marialle, maria_neitiÄTyahoo.com. Mailin otsikkoon maininta hakemus Decotiimiin tai jotain muuta vastaavaa, josta asia tulee selkeästi ilmi.
User avatar
marianeiti
Site Admin
 
Posts: 123
Joined: Sun Jan 06, 2013 8:05 pm

Return to Decotiimi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
suspicion-preferred