Welcome
Welcome to decotiimi

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Midemoni

Jäsenten osoitteet, tiedot ja ICR-listat.

Midemoni

Postby midemoni » Mon Mar 04, 2013 9:39 pm

Henna Koivunen
Taitoniekantie 9 S 101
40740 Jyväskylä

[email protected]

Jos oikein kovasti haluaa, että jokin posti saavuttaa allekirjoittaneen sen voi laittaa Vantaallekin, mutta *ei* peniksiä (etenkin jos ne ovat kiinni Tom of Finlandin tuotannossa) kuoreen, koska osoite on jo valmiiksi pupilleja kyttäävien vanhempien... Parhaimman tuloksen saa, kun laittaa ensin meiliä tulemaan, niin paljastan missä piilen.

Piisamirinne 2 B
01450 Vantaa

Jos omistautumista tapahtuu, laittakaa decoon *meiliosoite*, sillä olen muuttavaista sorttia.

Helpostin osallistun decoon joka ei ole Aku Ankan taskukirjaa suurempi, mutta hätätilassa voin pakertaa isompienkin parissa, mutta kiertoon palautuminen on hitaampaa hiusten repimisen tähden. Kansainvälisyydellä ei ole väliä eli minkä tahansa maan tuotokset otetaan vastaan.

Käytännössä turtuminen on jo tapahtunut jo vuosia sitten eli aiheen puolesta osallistun lähes kaikkeen. Korkean asteen yaoistina poikarakkaus ja siitä pahempaan suuntaan menevät decot ovat tervetulleita. En toki paheksu toisaalta alastomia naisiakaan, jos harvinainen yuri pilkistää jostain. Samoin jos on nurkissa pyörim****ä randomeja J-lyricksejä, niin voin osallistua niihinkin, mutta varoituksen sanana se, että osaan sitä kieltä oikeasti, joten lyriikkamulkutusta on tapahtunut kuvituksena ja japaniksi kirjoittamalla.

Otan myös erityisen mieluusti osaa niihin decoihin, joihin saa piirtää. Tai maalata. Tai nykertää jotain aivan liian yksityiskohtaista ja vaikeaa kuin mitä oikeasti tarvitsisi. Saan kaikista edellä mainituista kyseenalaista tyydytystä. Mutta leikekuvakokoelma karttuu koko ajan, joten sekään ei ole pois suljettua.

Sydäntäni lähellä ovat:
Luonto, söpöt pienet eläimet, kissat, kielitieteet, japani, sadut, romantiikka, magia, meidot, fantasia, sci-fi, Spock, mytologiat, sarjakuvat, dekkarit, Sherlock Holmes, anatomia, veri, demonit, yaoi, NC-17-tuotanto, fetissit, lonkerot, yleinen kieroutuneisuus.

ICR
Maria, Kihniö/Jyväskylä
Merska, Ruto/Vaasa
midemoni
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 04, 2013 8:33 pm

Return to Omat tiedot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
suspicion-preferred